Gemeente Lansingerland

Titel van de stap

Afspraakgegevens

Wilt u voor meerdere personen een afspraak maken? Voeg dan extra onderwerpen toe. Zo kunnen wij voldoende tijd voor u reserveren. Zorg dat u op tijd bent voor uw afspraak.
Op dinsdag van 14.00 – 20.00 uur, woensdag van 08.00 – 17.00 uur en donderdag van 14.00 - 17.00 uur kunt u ook zonder afspraak uw zaken met de gemeente regelen.
Voor het afhalen van documenten kunt u alle werkdagen tijdens onze openingstijden binnen lopen. In het servicepunt Bleiswijk kunt u op woensdag en vrijdag van 14.00 - 17.00 uur zonder afspraak terecht. 

Bij drukte is het mogelijk dat u pas na 2 weken een afspraak kan maken. Heeft u snel iets nodig dan kunt u ook tijdens de vrije inloopuren langskomen. Houdt u dan rekening met een lange wachttijd. Kies een geschikte datum en tijd.

Het is alleen mogelijk een afspraak te maken op de groen gekleurde dagen. Bij drukte is het mogelijk dat u pas na 2 weken een afspraak kan maken. Heeft u snel iets nodig dan kunt u ook tijdens de vrije inloopuren langskomen. Houdt u dan rekening met een lange wachttijd. Kies een geschikte datum en tijd.Te bereiken op telefoonnummer:
 


Vul de contactgegevens in van de persoon waar u een afspraak voor maakt.
Maakt u een afspraak voor meerdere personen? Vul van 1 persoon de gegevens in. (Velden met * zijn verplicht)

*  
*  
*
 
*
 
Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het registreren van uw afspraak. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt.
 
 
 
Javascript staat uitgeschakeld. Dit dient ingeschakeld te zijn om van internetafspraken gebruik te kunnen maken.